Factoria Creativa

DISSENY GRÀFIC, DISSENY WEB I APLICACIONS MÒBILS (APP) - BARCELONA

Més de 15 anys ajudant en els nostres clients amb tota l´experiència adquirida

Esteu veient:
Diseño gráfico en Barcelona

Disseny gràfic Barcelona

Factoria Creativa Barcelona compta amb un equip creatiu sènior. La nostra feina es centra en la realització de: branding, naming, identitat corporativa, consultoria en imatge corporativa i comunicació, disseny gràfic, disseny publicitari, disseny de catàlegs, tríptics promocionals i de producte, disseny de catàlegs tècnics, campanyes promocionals, senyalètica, packaging, disseny d´stands i expositors. Demana´ns sense compromís un estudi de tots els elements gràfics dels que disposa actualment la teva empresa i valorarem l´efectivitat que tenen i si s´han d´actualitzar i adaptar a les noves tendències del mercat.

Diseño web en Barcelona

Disseny Web Barcelona

A Factoria Creativa Barcelona som especialistes en disseny web amb pàgines web responsive, botigues online, gamificació, formació e-learning autogestionable, modulable i amb grans dosis creatives com www.barcelonaweb.cat, aquesta pàgina web s'actualitza de forma senzilla, sense necessitat de tenir coneixements informàtics. Per al posicionament (SEO-SEM) és la millor solució estar en la primera pàgina de cercadors com Google.

Aplicaciones móviles Barcelona

Aplicacions Mòbils

A Factoria Creativa Barcelona desenvolupem aplicacions mòbils per a Android i IOS. Les aplicacions mòbils són eines molt útils per a la captació i fidelització de clients, incloent: presentacions comercials, e-màrqueting, botiga online, guia turística, reserva d'habitacions, accions push, targeta de fidelització, llistes vip, venda d'entrades, gamificació, etc. Fins i tot pots integrar app's de tercers per ampliar els teus serveis, sempre amb la qualitat de Factoria Creativa Barcelona i amb preus molt competitius.

catálogo interactivo

Catàlegs digitals

Un catàleg digital és un catàleg online millorat, inclou: vídeos, moviment en HTML5, links a youtube, links a la teva aplicació mòbil o web, galeria d'imatges, formularis, enviaments via e-mailing, enquestes, estadístiques d'obertura i lectura, etc. Realitzem publicacions des de zero, desenvolupant continguts i disseny o transformem el teu catàleg PDF en una publicació digital amb grans avantatges. A través de la plataforma de Factoria Creativa Barcelona es creeen catàlegs diferenciadors i amb moltes avantatges.

Realización de vídeos

Realització de vídeos

Realitzar vídeos i penjar-los a Youtube i Vimeo són opcions econòmiques per arribar al teu públic objectiu amb baix cost. Desenvolupar un vídeo és una gran eina de comunicació, Google ho té molt en compte a l'hora de posicionar la teva pàgina web entre els primers resultats dels cercadors web, incloure dins de la teva aplicació mòbil o en el disseny web són opcions que sumen potencial per posicionar la teva marca. 

Icono gamificación

Gamificació

La gamificació és màrqueting digital, es centra amb l'ús de mecàniques de joc i aplicacions per potenciar la motivació, l'esforç, la fidelització i realça els valors positius. Per això, Factoria Creativa Barcelona ha desenvolupat un CMS per poder assolir objectius, aconseguint que qualsevol col·lectiu participi de manera dinàmica i proactiva en accions que comporten un gran esforç de voluntat. La gamificació estimula l'activitat dinàmica d'una comunitat o individu.

Notícies

LA NOCHE ME CONFUNDE ÉS LA NOVA APLICACIÓ MÒBIL DE FACTORIA CREATIVA BARCELONA PER TENIR EL MILLOR PLA NOCTURN

Des de www.factoriacreativa.net i www.barcelonaweb.cat hem creat l'aplicació mòbil i el web LA NOCHE ME CONFUNDE.

Des del passat mes de desembre, LA NOCHE ME CONFUNDE està publicada en iOS i Android. A partir de la creació del disseny gràfic, disseny web i desenvolupament de l'aplicació mòbil (app) s'ha realitzat el llançament que ha generat gairebé 10.000 descàrregues a Barcelona.

La base de la app desenvolupada per les plataformes Android i IOS, ofereix la possibilitat de descobrir de forma gratuïta els millors locals, discoteques, agenda d'activitats i com moure't per les ciutats més importants del món com Barcelona, New York o París, a més de tenir un funcionament semblat a Tinder o Badoo per trobar parella si ho desitges.

Aquesta aplicació mòbil inclou un geoloalitzador, daiting, llistes vip, votacions per a locals, així com enllaços directes a telèfons per sol·licitar un taxi.

Actualment busquem a emprenedors per gestionar l'aplicació mòbil en ciutats com Madrid, València, Zaragoza, Sevilla, etc. per poder crear un negoci propi i començar a generar ingressos des del primer dia. Una app on sempre guanyes per la seva senzillesa, gestió i disseny.

Si vols més informació sobre LA NOCHE ME CONFUNDE, envia un mail a: info_arroba_lanochemeconfunde.es

Caspe 90, 3º 1ª · 08010 Barcelona
T. 93 317 17 71
© Factoría Creativa
  • facebook 
  • linkedin 
  • vimeo 
  • pinterest 
  • google+ 
  • instagram 
  • youtube